A diéta Elena Malysheva otthon — az elvek, diétás menü

Alig van olyan ember, aki nem hallott róla, hogy az orvosi Tudományok doktora, oktató, Professzor, terapeuta Helen malyshevoy. Ez a legendás nő csaknem 20 éve egy régi műsorvezető a TV-program “Egészségügyi” az 1-es csatornán, valamint arról, hogy az új program “Élő egészséges”. Ő a fejlesztő a rendszer, a hatalom, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsa magam formában, mindig jól néz ki, hogy jól érzem magam.
Az alapokat, az elvek, a diéta

Mindenekelőtt azt kell mondanom, hogy ez nem csupán egy diéta, hanem egy egész rendszer, vagy akár egy életforma. A diéta Elena Malysheva otthon nem az a célja, hogy egy rövid időre, hogy felszabadítsák a test egy bizonyos számú kg.

Hogy néz ki ez a híres nő, szükséges, hogy gyökeresen változtasd meg a szokások, étrend, felülvizsgálata, élelmiszer-beállítások, majd fogadni hasznos termékek. Diéta Malysheva – egy a hatalmi rendszer, amely valaki hallott valamit, de nagyon nem tud semmit. Ő néha előírt, a levegőben az a preferenciáknak, amely alapján kiderül, hogy egy adott minta.A diéta Elena Malysheva otthon

Először Elena azt mondja, hogy annak érdekében, hogy lefogy, meg kell enni. Éhezés van egy súlyos stressz a test, arra kényszerítve őt, hogy fenntartja a jövőben, amely nem engedélyezett. Ezért, amikor az első érzések éhen kell valamit enni, de a legjobb, hogy elkerüljék annak előfordulása, kiveszi az ételt gyakran, de tört 5-6-szor egy nap, kis adagokban.

Az információ, hogy az embereknek el kell számolni a kalória tartalma, a diéta, nem pedig a fogyasztanak naponta több, mint 1200 kcal az teljes képtelenség. Felnőtt nők legalább 2,500 kcal / nap, ez a szám csökkenthető csak kis mértékben. A fő dolog az, hogy megszünteti vagy minimálisra csökkenti, a diéta, aránya egyszerű szénhidrátok teszik ki az összes torták, sütemények, kenyér, édességek, majd cserélje ki őket komplex, amely gazdag gabonafélék.

Ahelyett, hogy állati zsírt fogyasztanak növényi fehérjék, hogy a tejtermékek, hús, hal, tenger gyümölcsei. Nagyon fontos az orvos csatlakozik a módszer a főzés. Ő azt ajánlja, hogy elkerüljék a sütéshez, amely mentesít káros, rákkeltő, majd cserélje ki egy braising, sütés vagy főzés. Nagyon fontos, hogy sok folyadékot – legalább 2-2,5 liter. Ez amellett, hogy a kávét, teát.
Engedélyezett, illetve tiltott termékek

Diéta Elena Malysheva ingyen közzé az oldalak ez a forrás. Az orvos megismételte, hogy semmit sem árul egy hálózathoz, de azt tanácsolja, hogy legyen óvatos a csalók, kihasználva a neve. Nem rejti el a termék nevét, amely előnyben részesít, majd azt mondja, hogy ő nem eszik.

Diéta Elena Malysheva: a készlet termékek használata engedélyezett:

sovány hús, marhahús, borjúhús, belsőség;Malysheva fehérje diéta
sovány hal – koi ponty, sügér, szürke tőkehal, lepényhal;
gabonafélék – wholegrain gabonafélék, de nem gyors étel. Gabona, kenyér, jobban, mint tegnap;
zöldség, gyümölcs;
a tejtermékek