Minta menü az angol diéta

Mindenesetre nem használható a következő termékek:

cukor, édesség;angol diétás menü 21
tészta a magyar diéta minden nap hiányzik;
páclében, uborka, füstölt hús kizárt;
amikor egy étkezési terv 21 nap angol diéta, meg kell szűnnie a gyors kaja, feldolgozott élelmiszerek, valamint egyéb élelmiszerek hozzáadott vegyi összetevőket;
édes italok gáz.

Minta menü az angol diéta

Mint már említettük, kezdődik a diéta a böjt nap, amely során lehetséges, hogy telített a test csak 2 szelet teljes kiőrlésű szárított kenyér, ital, 1 pohár vörös paradicsomlé, korlátlan sovány tej.

Azok, akik a gyomor nem tűri a tej, akkor cserélje ki a joghurtot. Vizet lehet fogyasztani, korlátlan mennyiségben. A menü második nap megismétli az első, de a harmadik egy fehérje. A diéta, a magyar diéta:

Reggeli bögre tea tejjel, egy kenyér, amely könnyen terjed, méz, vagy egy darab sajt;az angol diétás menü
ebédre tudsz megfőzni egy része hal vagy hús, húsleves. Süssük a sütőben egy kis szelet borjúhús, amely lehet fogyasztani, 2 evőkanál zöldbab;
hogy popolnyat túrós rakott;
vacsorára, forraljuk fel 2 tojást, majd vágjuk a salátát, zöldséget.

Menü 4 zöldség, a nap, az angol diéta:

Reggeli almalé, egy pár narancs;
ebédre, készítsen egy zöldséges ragu zöldség leves. Ez lehet enni egy szelet szárított kenyeret;
délutáni tea áll, a nyers zöldségek, gyümölcsök;
vacsorára, forraljuk néhány krumplit főzni, zöldség saláta szezonban a napraforgó olaj, citromlé. A Tea mézzel.

Az elmúlt két napban a jövőben kell váltakoztak, vagy ismételje meg minden 2 nap. Persze, egy ilyen menü, hogy ellenálljon, hogy nem mindenki kényszerből, de megtörni nem ajánlott, így jobb, hogy “növeli” a tej, gabona reggel, vagy müzli.

Tea engedheti meg magának egy sajtos szendvicset, gyakran ital, joghurt, sült, erjesztett tej, vagy joghurt. Kilépés a rendszer tápegység fokozatosan, fokozatos bevezetése a diéta, rendes étel. De az elvek az egészséges táplálkozás kell tartanunk, hogy továbbra is, lehetőleg a fizikai aktivitás növelése. Sok szerencsét!